Händer inte mycket nytt

Har ridit samma hästar denna vecka som förra.
Presentation av de hästar jag rider:
Puma: Unghäst under töltsättning av mig (?!), 5gångare, Super söt och trevlig häst! Lite kär i henne...
Ivar: Unghäst under töltsättning, 5gångare, Lite mer attityd här men väldigt snäll och uppmärksam.
Loki: Unghäst under töltsättning, jag tror han är 5gångare men har väldigt stark trav. Jag har lite problem med att få honom att tölta men det är mestadels för att jag inte kan..
Þokka: Unghäst som jag precis börjat rida ut själv på. Stabil filcka måste jag säga!
 
Detta är hästarna jag rider varenda dag, dem plus Atli såklart!
 
Sen har vi några hästar som jag inte rider varje dag:
Litla-Bára: Lugn och stabil tjej som är riktigt trevlig i handen och har ett trevligt steg! Dock lite passtaktig men en häst som jag gillar!
Hrimnir: Lugn och söt kille, riktigt trevlig ridhäst! Dock fortfarande lite ung.
Polstjarna: Mamma till Þokka och det är antagligen därifrån Þokka har fått sin stabilitet! Och mjuka gång. Båda är som att sitta på en gunghäst! Mycket bekväma!
 
Det var alla än så länge. J har pekat på två till hästar som jag ska få rida sen. En till unghäst och en utbildad tävlingshäst. Jag kan inte namnen på dem än.. Sen så hjälps vi åt med 9 inridningshästar på morgonen också. 3 hingstar, 5 valacker och 1 sto :) Killarna är Js hästar men stot är en träningshäst hos J. Favoriterna här är Rappkeil (vet ej om det stavas så.) som är en väldigt lovande valack i mina ögon. Dessutom skimmelskäck och ni vet ju att jag har en svag punkt på skimmlar.... Sen har vi Loki, en av hingstarna (inte samma som ovan), Som är svettfux typ med ljus man, honom gillar jag också!
 
Men som ni märker är det inte brist på hästar i mitt liv just nu ;)
 
Kram
 

Kommentarer :

#1: Kikki

Fin bild på er båda!

Svar: Tack Kikki!
Jossan

skriven
#2: Anonym

hej jossan! Visste inte att du ägt Kraflar innan!! Han står på ett stall på gotland nu, kauparve islandsh'star, med sin ägare Trixie hellström. :)

Svar: Hej :) jo det har jag och tack det var sött av dig att berätta det för mig men det var jag som sålde honom till Trixie. Jag får ibland, väldigt uppskattade, mail från henne där hon berättar hur det går med honom! Han kan verkligen inte kommit till ett bättre hem! Hon älskar honom mer än vad jag någonsin gjorde vilket jag inte trodde var möjligt när jag sålde honom ;)
Jossan

skriven
#3: Galenilivet - Islandshästblogg

Låter härligt! Superfin bild också!

skriven

Kommentera inlägget här :